Afspraak maken – Siebeling & Suijker Huisartsen – Kortenhoef
Siebeling & Suijker Huisartsen
Oudergaarde 2 1241 AX
Kortenhoef
Spoed toets 1

Afspraak maken

Openingstijden

De praktijk is van maandag t/m vrijdag geopend tussen 08:00-17:00 uur.

Spreekuur

Het spreekuur gaat op afspraak. U kunt telefonisch een afspraak maken of u kunt online een afspraak maken via de Webagenda.
De assistente vraagt naar de reden van de afspraak in verband met het inschatten van de urgentie en de benodigde tijd. Er wordt per afspraak 10 minuten voor u gereserveerd. Heeft u meer tijd nodig of wilt u meerdere klachten bespreken, geeft u dit dan door aan de assistente, zij zal zo mogelijk meer tijd voor u reserveren.

Telefonisch spreekuur

Het telefonisch spreekuur van de huisarts is elke dag van 13:00-13:30 uur voor uitslagen en korte vragen.

Visites

Voor het aanvragen van een huisbezoek kunt u van 08:00-10:30 contact opnemen met de assistente. Huisbezoeken zijn bedoeld voor patiënten die te ziek zijn om zelf naar de praktijk te komen.

Avondspreekuur

Op maandag is er avondspreekuur van de huisarts en de assistente.

Spreekuur assistente

Het spreekuur van de assistente is op maandagochtend, maandagavond en vrijdagochtend.

Online afspraak maken en E-consult

U kunt zelf afspraken maken via onze Webagenda en medische vragen stellen via een E-consult. Hiervoor kunt u zich registreren bij het patiënten portaal. Ga hiervoor na het icoon Webagenda of E-consult. Het patiënten portaal is ook beschikbaar via de Uw Zorg Online App. Een e-consult is bedoeld voor medische vragen die niet dringend zijn. U ontvangt binnen 3 dagen een antwoord.