Medewerkers – Siebeling & Suijker Huisartsen – Kortenhoef
Siebeling & Suijker Huisartsen
Oudergaarde 2 1241 AX
Kortenhoef
Spoed toets 1

Medewerkers

Huisartsen

Dr. Siebeling werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Dr. Suijker werkt op maandag, dinsdag en donderdag. Dr. Siebeling en Dr. Suijker zijn allebei gepromoveerd aan de Universiteit van Amsterdam. Dr. Siebeling heeft onderzoek gedaan naar de kwaliteit van leven bij patiënten met COPD en Dr. Suijker naar de organisatie van ouderenzorg in de huisartsenpraktijk.

Onze vaste waarnemer in de praktijk is Drs. Gangel, zij werkt op woensdag.

Doktersassistenten

Onze doktersassistenten zijn Wilma Harder, Laura van Erven en Lilian Jagtenberg. Alledrie zijn zij ook triagist, dat betekent dat ze een speciale opleiding hebben gedaan om telefonisch het spoedeisende karakter van klachten in te schatten. Om die reden kunnen zij u ook vragen om extra informatie over de klachten. Ze werken naast onze praktijk ook bij de Huisartsenpost. De assistenten hebben op maandag en vrijdag een vast assistentenspreekuur. U kunt voor de volgende medische handelingen bij de assistente een afspraak maken:

 • oren uitspuiten
 • bloeddruk meten
 • hartfilmpje maken
 • bloedsuiker meten
 • geheugentest
 • zwangerschapstest
 • verbinden en controle van wonden
 • hechtingen verwijderen
 • vaccinaties en injecties

Praktijkondersteuners

Onze praktijkondersteuners huisartsenzorg somatiek (POH-s) zijn Nelleke van Katwijk en Astrid Zimmer. De POH-s begeleidt patiënten met één of meer chronische ziekten zoals hart- en vaatziekten, diabetes, astma en COPD.

 • Astma/COPD: De POH-s begeleidt patiënten met chronische longziekten zoals astma en COPD. Zij bespreekt klachten, verricht longfunctieonderzoek, geeft advies over gebruik van medicatie en geeft leefstijladviezen. Daarnaast begeleidt ze ook stoppen met roken.
 • Diabetes: De POH-s begeleidt patiënten met diabetes, suikerziekte. Ze geeft informatie over de aandoening, leefstijladvies, educatie en begeleiding bij het omgaan met diabetes en de medicatie. Daarnaast stelt zij zo nodig patiënten in op insuline. Het doel hiervan is het voorkomen of uitstellen van complicaties die kunnen ontstaan door diabetes.
 • Ouderenzorg: De POH-s begeleidt kwetsbare ouderen. Zij hebben vaak meerdere chronische ziekten tegelijks. De POH-ouderen gaat na of er problemen zijn die in een vroeg stadium behandeld kunnen worden zoals bijvoorbeeld frequent vallen, geheugenproblemen en minder goed kunnen zien. Het doel is om de kwaliteit van leven zo optimaal mogelijk te houden en achteruitgang te voorkomen.

Rosalie Wesselink is onze praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ). Zij begeleidt mensen met psychische klachten zoals stress, angst, somberheid, slaapproblemen, etc. Zij helpt u om meer inzicht te krijgen in uw klachten, kan een kortdurende behandeling geven en ondersteuning geven om met klachten om te gaan. Kinderen met psychische klachten kunnen begeleid worden door onze praktijkondersteuner Jeugd (POH-Jeugd). Cynthia Joseph werkt vanuit de Huisartsenpraktijk Hoflaan.

Hieronder ziet u onze medewerkers van de praktijk

Lara Siebeling

Huisarts

Mijn naam is Lara Siebeling. Vanaf 2012 ben ik gaan samenwerken met Broos van den Heuvel

Mijn naan is Jacqueline Suijker. Sinds 2012 ben ik huisarts en sinds 2017 werk ik samen

Jasmijn Gangel

Waarnemend huisarts

Ik ben Jasmijn Gangel. Begin 2018 heb ik mijn opleiding tot huisarts afgerond en sindsdien ben

Even voorstellen. Ik ben Wilma Harder. Ik werk vanaf november 2009 in de huisartsenpraktijk. Hiervoor heb

Laura van Erven

Doktersassistente

Mijn naam is Laura van Erven. Ik ben sinds 8 jaar gediplomeerd doktersassistente en sinds januari

Mijn naam is Rosalie Wesselink en ik ben sinds 2018 werkzaam als POH-GGZ bij Siebeling &

Cynthia Joseph

POH-GGZ voor jeugd

Ik ben Cynthia Joseph en sinds juli 2017 in de praktijk werkzaam als POH-GGZ voor jeugd.

Mijn naam is Nelleke van Katwijk. Sinds januari 2015 ben ik in deze huisartsenpraktijk werkzaam als

Astrid Zimmer

POH ouderenzorg

Mijn naam is Astrid Zimmer. Sinds 1 oktober 2017 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner ouderenzorg (POH).