Nieuws – Siebeling & Suijker Huisartsen – Kortenhoef
Siebeling & Suijker Huisartsen
Oudergaarde 2 1241 AX
Kortenhoef
Spoed toets 1

Nieuws

Herhaalprik corona in oktober voor mensen met kwetsbare gezondheid

Publicatiedatum: 26-09-2022

In de komende maanden zal het coronavirus mogelijk weer toenemen met meer besmettingen en meer mensen die ziek worden. Om mensen te beschermen is afgelopen maandag gestart met een nieuwe vaccinatieronde. De eerste twee groepen die uitnodigingen ontvangen voor de herhaalprik zijn zorgverleners en mensen met een kwetsbare gezondheid, onder wie ...

Lees verder over 'Herhaalprik corona in oktober voor mensen met kwetsbare gezondheid' op Nationale Zorggids

Feit of fictie: Koud douchen is gezond

Publicatiedatum: 14-09-2022

Op het internet doen veel broodje-aapverhalen en hardnekkige mythes de ronde. Hierdoor ontstaat er veel onduidelijkheid. Wat is wel waar en wat niet? In de rubriek Feit of fictie onderzoeken we of een bepaalde claim een feit of een fabeltje is. Dit keer: “Koud douchen is gezond”.

Lees verder over 'Feit of fictie: Koud douchen is gezond' op Quest, Hartstichting, BBC

Siebeling & Suijker Huisartsen 5 jarig jubileum

Publicatiedatum: 05-09-2022

Wat gaat de tijd snel! 1 januari 2022 was het 5 jarig jubileum van Siebeling & Suijker Huisartsen. Dit hebben we met het vaste personeel gevierd. Het thema was ‘samenwerken’ en ‘zorg goed voor jezelf’. Vol enthousiasme gaan we voor de volgende 5 jaar!  

Lees verder over 'Siebeling & Suijker Huisartsen 5 jarig jubileum'

Nieuwe waarnemer op woensdag

Publicatiedatum: 05-09-2022

Nieuwe waarnemer Dokter van der Mark is de nieuwe vaste waarnemer op woensdag. Dokter Gangel gaat uitbreiden bij een andere praktijk. Wij wensen haar veel succes!

Lees verder over 'Nieuwe waarnemer op woensdag'

Griepprik 2022

Publicatiedatum: 05-09-2022

Griepprik 2022 U kunt een griepprik halen op maandag 17 oktober tussen 15:00 – 19:00 uur, en op vrijdag 28 oktober tussen 15:00 – 18:00 uur. U ontvangt een uitnodiging voor de griepprik. Wilt u de uitnodiging meenemen als u de griepprik komt halen?

Lees verder over 'Griepprik 2022'

Zwem alleen in goedgekeurd zwemwater

Publicatiedatum: 12-08-2022

De komende dagen loopt de temperatuur op naar 30 tot 35 graden. Lekker weer om te zwemmen. Maar let op, u kunt niet overal zwemmen. Alleen officiële zwemlocaties zijn schoon en veilig. De waterkwaliteit van de andere wateren controleren gemeentes niet. Vanwege gezondheidsrisico’s raden we mens en dier af om hier ...

Lees verder over 'Zwem alleen in goedgekeurd zwemwater' op Nationale Zorggids